user_mobilelogo

Hvorfor handle med os

*  Kunden i centrum
*  Vi har 16 års erfaring
*  Vi klarer både små og store opgaver
*  Priser hvor alle kan være med
*  God kvalitet vi selv kan stå inde for
*  Kort leveringstid med og uden tryk

Lakrids                   Lakrids knap  kr 0 100


Lakrids stor

NO.1 – Sweet Liquorice
170 g
Sød, men i balance med sin egen styrke – tilsat en ekstra finesse i form af naturlig anis. Den er elsket over hele verden, og den vil altid være nummer 1 hos Lakrids by Johan Bülow.


NO.2 – Salty Liquorice

170 g
Når øjnene lukker sig om en bid af den stærke, salte lakrids med salmiak, eksploderer smagen af nordisk råstyrke. Som af hav, tjære, røg fra bål og duft af harpiks. Salty Liquorice vandt Børsens fødevarepris i 2009 og er den absolutte favorit i de nordiske lande. Men rødderne: De kommer fra Iran.


NO.3 – Red Liquorice 

170 g
NO.3 har været mere end fem år undervejs. Først nu er vi tilfredse med Lakrids by Johan Bülows svar på amerikansk lakrids. Nemlig rød lakrids med frugt og frugtsaft – en smagsoplevelse af tørret tranbær, solbær, citron og jordbær afstemt med lakrids, og i en konsistens med bid i.


NO.4 – Habanero Chili Liquorice

170 g
Lakrids sammen med frisk chili er et godt eksempel på, hvordan to naturkræfter kan forenes og skabe en ny styrke. Vi bruger helt friske habanero chili og er bevidst gået efter de stærkeste. Vær klar til en hot, men harmonisk mundfuld. I øvrigt indgår NO.4 som ingrediens i vores landskendte opskrift på lakridscookies – som du kan finde under Opskrifter her på siden.


NO.5 – Salty Chili Cranberry Liquorice

170 g
På utallige opfordringer til at skabe noget stærkt kom NO.5 til verden. Vi hører nemlig efter, når vores lakridselskende kunder har noget på hjerte. Resultatet er blevet masser af lakrids, mange friske chili, og så det endegyldige svirp af hele tranebær. Det er ikke for børn.


Pris pr. glas   kr.   51,50